Diner
4 personen
15 minuten

Salade, met Arina geitenkaas & gegrilde peren

Ingredienten

  • 400g Arina jong belegen geitenkaas (meer over deze kaas)

    Geitenkaas Jong Belegen Arina

    Geitenkaas Jong Belegen Arina
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Ja
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 4 rijpe peren
  • 4 vijgen
  • 75g rucola
  • handvol rozijnen
  • verse tijm
  • handvol walnoten
  • ciabatta
  • olijfolie
Drankadvies:

Bereidingswijze

Een frisse zomerse salade met jonge geitenkaas.


Stap 1
Snij de Arina geitenkaas in reepjes. Snij elke peer in 8 stukken, verwijder het klokhuis en gril ze op de barbecue.


Stap 2
Snij de ciabatta in sneetjes, besprenkel deze met olijfolie en tijm en gril ze op de barbecue.


Stap 3
Hak de walnoten grof en snij de vijgen in 4 stukken.


Stap 4
Doe wat rucola op een bord en versier met de kwartjes vijg en de stukjes gegrilde peer. Bestrooi dit met wat walnoten en rozijnen en leg de reepjes Arina geitenkaas in het midden. Maak het af met wat verse tijm en olijfolie en serveer met de gegrilde ciabatta.