img

Salade, met Arina geitenkaas & gegrilde peren

Diner 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 400g Arina jong belegen geitenkaas
  • 4 rijpe peren
  • 4 vijgen
  • 75g rucola
  • handvol rozijnen
  • Verse tijm
  • handvol walnoten
  • Ciabatta
  • olijfolie

BEREIDINGSWIJZE


  1. Snij de Arina geitenkaas in reepjes.

  2. Snij elke peer in 8 stukken, verwijder het klokhuis en gril ze op de barbecue.

  3. Snij de ciabatta in sneetjes, besprenkel deze met olijfolie en tijm en gril ze op de barbecue.

  4. Hak de walnoten grof.

  5. Snij de vijgen in 4 stukken

  6. Doe wat rucola op een bord en versier met de kwartjes vijg en de stukjes gegrilde peer.

  7. Bestrooi dit met wat walnoten en rozijnen en leg de reepjes Arina geitenkaas in het midden.

  8. Maak het af met wat verse tijm en olijfolie en serveer met de gegrilde ciabatta.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd