Diner
2 personen
15 minuten

Quesadilla, met geitenkaas en spinazie

Ingredienten

  • 65 gr geitenkaas
  • 4 zongedroogde tomaten
  • 2 grote wraps
  • 150 gr spinazie
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 el balsamico crème
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • 65 gr rucola 200 gr cherrytomaten

Bereidingswijze

Lekkere en smaakvolle quesadilla met Soignon geitenkaas, perfect voor de lunch of diner.


Stap 1

Verhit een koekenpan zonder olie. Rooster de pijnboompitten totdat ze lichtbruin zijn. Haal de pijnboompitten uit de pan en zet apart. Bak vervolgens de spinazie ongeveer 1 minuut totdat deze is geslonken. Snijd de zongedroogde tomaat fijn.


Stap 2

Rasp de geitenkaas en meng met de spinazie, zongedroogde tomaten en pijnboompitten. Verdeel dit vervolgens over 1 wrap en plaats de andere wrap er bovenop.


Stap 3

Verhit een koekenpan op medium vuur en leg hier de quesadilla voorzichtig in. Bak iedere kant 3 minuten totdat de wrap bruin wordt en de kaas is gesmolten.


Stap 4

Haal de quesadilla uit de pan en snijd in punten. Halveer de cherrytomaten. Meng de cherrytomaten met de rucola, balsamico crème en olijfolie. Serveer de salade bij de quesadilla.


Eet smakelijk!