img

Plateau de Chèvre

Borrel 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • Alphenaer Geitenbrie
  • Arina Peper/Knoflook
  • Crottin de Chavignol AOP
  • Le petit Fiancé des Pyrenées
  • Persillé de Rambouillet

BEREIDINGSWIJZE

De variëteit in specialiteiten van geitenmelk is explosief toegenomen. Hoog tijd om er een smaakvol plateau aan te wijden!
Begin met de zachte Hollandse geitenbrie met zijn kenmerkende, romige karakter. De Crottin is een gerijpt kaasje met een intens nootachtige nuances.
Meer uitgesproken zijn de Arina, gearomatiseerd met peper en knoflook, en de karaktervolle petit Fiancé die zich onderscheidt door een uitgesproken pittigheid.
Tot slot is er de Persillé de Rambouillet: romig in de mond en met een verfijnde maar tegelijk stevige smaak.

Kazen uit dit kaasplankje

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd