img

Lunch kaasplank, met een salade van Castelli Mozzarella

Lunch 4 - 6 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 300 g Arina kruiden kaas
  • 1 bol Castelli mozzarella
  • 1 pak Arla nature in plakken
  • 200 g Brie de Melun AOC
  • 2 el tomaten kaviaar
  • 1 takje verse majoraan
  • Peper uit de molen
  • Zout

BEREIDINGSWIJZE

Omschrijving

Een kaasplankje met een rijke variatie aan smaken.

- De Arina is een Hollandse halfharde geitenkaas waaraan diverse kruiden zijn toegevoegd.

- Castelli Mozzarella is een originele Italiaanse zachte Mozzarella.

- Arla Natura is een halfharde Deense kaas, gemaakt van zuivere melk zonder toevoeging van kleurstoffen.

- Brie de Melun is originele Franse boerenbrie gemaakt van rauwe melk.

Maken:

Scheur de mozzarella in kleinere stukken. Schep de tomaten kaviaar met aanhangende olie over de mozzarella en bestrooi met blaadjes marjoraan, peper en wat zout.
Leg de andere kazen op een mooie kaasplank en serveer de mozzarella salade erbij.

Kazen uit dit kaasplankje

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd