img

Kaasplank voor de brunch, met gorgonzola dolce

Borrel 4 - 6 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 g Brie de Meaux
  • 300 g Arina olijf tomaat kaas
  • 200 g Castelli gorgonzola dolce
  • 200 g Pittoresque Brandnetel kaas

BEREIDINGSWIJZE

Dit is een kaasplankje met wat pittigere kazen.

- Brie de Meaux is een van de oudste Franse kazen, gemaakt van rauwe melk met een volle rijke smaak. Deze kaas wordt ook wel “De koning der kazen genoemd”.
- De Arina is een Hollandse halfharde geitenkaas waaraan olijven en tomaten zijn toegevoegd.
- Castelli gorgonzola dolce is een smeerbare zachte variant op de klassieke Gorgonzola.
- Pittoresque is een Hollandse Goudse kaas met toevoeging van brandnetelkruiden.

 

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd