img

Kaasplank, met een salade van Arla Apetina en zwarte olijven

Borrel 4 - 6 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 Brique de Jussac
  • 150 g zachte geitenkaas
  • 300 g Pittoresque mosterd kaas
  • 1 pot Arla Apetina blokjes in olie
  • 2 eetlepels zwarte olijven op olie
  • 2 takken verse basilicum
  • 1 verse vijg
  • Honing
  • Peper uit de molen

BEREIDINGSWIJZE

Omschrijving

Dit is een kaasplankje met vooral zachte kazen.

- De Brique de Jussac is een witte korstkaas met een volle smaak.

- Bettine verse geitenkaas is een zachte Hollandse geitenkaas

- Pittoresque mosterdkaas is een Hollands goudse kaas met mosterdzaadjes.

Maken:

Laat de Arla Apetina en de olijven uitlekken. Pluk, was en droog de basilicum. Schep de Arla Apetina en de olijven door elkaar. En garneer met gescheurde basilicum blaadjes.
Leg alle kazen op een mooie plank en serveer de salade erbij.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd