img

Crudité van zomerse groenten, met kaas dips

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • Diverse zomerse groenten. Bv groene asperges (kort gekookt en
  • koud afgespoeld), bospeen (geschild), bloemkool en broccoli roosjes
  • (kort gekookt en koud afgespoeld), slakropjes (alleen de harten, in
  • de lengte gesneden), radijsjes (schoongemaakt), kleine tomaatjes
  • (gewassen), bleekselderij (gewassen)

BEREIDINGSWIJZE

Bereid dip 1 door alles goed te mengen met een vork. Breng op
smaak met peper en zout. Schep in een klein bakje. Zet koud
weg

Bereid dip 2 door de kaassoorten goed te mengen. Eventueel wat
olijfolie toevoegen als het mengsel te dik is. Lepel de gehakte
olijven en tijm erdoor . Breng op smaak met zout en peper. Schep in
een klein bakje. Zet koud weg.

Bereid/snij alle groenten en verdeel ze op groot bord. Houd
ruimte over in het midden voor 2 potjes met kaas dips.

Dip 1:
- 100 gram zachte verse geitenkaas (Bettinehoeve of Chevre Frais)
- 1 geroosterde paprika uit pot, fijn gehakt
- peper en zout uit de molen

Dip 2:
- 100 gram blauwe kaas, bv. Roquefort
- 50 gram roomkaas
- 1 eetlepel groene olijven, fijn gehakt
- 1 takje verse tijm, blaadjes afgeritst en gehakt

Tags: Zomerse kaas recepten, Kaasrecepten, Bettinehoeve, Anoek Lorjé

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd