img

Bruschette, met dadelpuree en roosjes Tête de Moine AOP

Borrel 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • Dadelpuree met sinaasappel:
  • 12 dadels, ontpit, in kwartjes
  • 1 sinaasappel, met een mes tot op het vruchtvlees gesneden, in partjes
  • 5 cl thee, getrokken
  • ½ tl kaneelpoeder
  • 4 sneetjes boerenbrood, geroosterd in de oven
  • 8 roosjes Tête de Moine AOP

BEREIDINGSWIJZE

1. Dadelpuree met sinaasappel: verwerk in de keukenmachine de dadels, de sinaasappel, de thee en de kaneel tot een puree.

2. Steek met een uitsteekring van 5 cm doorsnee schijfjes uit de sneetjes brood. Beleg de bruschette met de dadelpuree.

3. Garneer met roosjes Tête de Moine AOP.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd