img

Bruschette, met dadelpuree en roosjes Tête de Moine AOP

Borrel 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 12 dadels, ontpit, in kwartjes
  • 1 sinaasappel, met een mes tot op het vruchtvlees gesneden, in partjes
  • 5 cl thee, getrokken
  • ½ tl kaneelpoeder
  • 4 sneetjes boerenbrood, geroosterd in de oven
  • 8 roosjes Tête de Moine AOP

BEREIDINGSWIJZE

Dit overheerlijke borrelhapje zet je in een handomdraai op tafel!

Stap 1
Verwerk in de keukenmachine de dadels, de sinaasappel, de thee en de kaneel tot een puree.

Stap 2
Steek met een uitsteekring van 5 cm doorsnee schijfjes uit de sneetjes brood. Beleg de bruschette met de dadelpuree.

Stap 3
Garneer met roosjes Tête de Moine AOP.

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd