Borrel
4 personen
15 minuten

Bruschette, met dadelpuree en roosjes Tête de Moine AOP

Ingredienten

  • 12 dadels, ontpit, in kwartjes
  • 1 sinaasappel, met een mes tot op het vruchtvlees gesneden, in partjes
  • 5 cl thee, getrokken
  • ½ tl kaneelpoeder
  • 4 sneetjes boerenbrood, geroosterd in de oven
  • 8 roosjes Tête de Moine AOP (meer over deze kaas)

    Tête de Moine

    Tête de Moine
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Ja
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Ja
    Meer over deze kaas of sluit deze popup

Bereidingswijze

Dit overheerlijke borrelhapje zet je in een handomdraai op tafel!


Stap 1
Verwerk in de keukenmachine de dadels, de sinaasappel, de thee en de kaneel tot een puree.


Stap 2
Steek met een uitsteekring van 5 cm doorsnee schijfjes uit de sneetjes brood. Beleg de bruschette met de dadelpuree.


Stap 3
Garneer met roosjes Tête de Moine AOP.