Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Bruschette met dadelpuree en roosjes Tête de Moine AOP

10 minuten
Borrel
4 personen
Ingredienten
  • 12 dadels, ontpit, in kwartjes
  • 1 sinaasappel, met een mes tot op het vruchtvlees gesneden, in partjes
  • 5 cl thee, getrokken
  • ½ tl kaneelpoeder
  • 4 sneetjes boerenbrood, geroosterd in de oven
  • 8 roosjes Tête de Moine AOP
Bereidingswijze

Dit overheerlijke borrelhapje zet je in een handomdraai op tafel!

Stap 1
Verwerk in de keukenmachine de dadels, de sinaasappel, de thee en de kaneel tot een puree.

Stap 2
Steek met een uitsteekring van 5 cm doorsnee schijfjes uit de sneetjes brood. Beleg de bruchette met de dadelpuree.

Stap 3
Garneer met roosjes Tête de Moine AOP.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel