Weet jij hoeveel kilo kaas Nederland per jaar produceert? Bekijk alle Kaasweetjes

Op zoek naar jouw ultieme smaak?

(Half) harde kaas

Tetilla

Mild
Pittig
mild

Tetilla wordt al sinds tijden gemaakt in de kleine dorpjes in Galicie. De kaas is de erfenis van een eeuwenoude traditie. Tetilla dankt zijn naam aan de gelijkenis met een vrouwentepel, tetilla in het Spaans. Tetilla wordt verkregen van rauwe of gepasteuriseerde koemelk van de rassen 'zwartbonte Fries', Pardo Alpino en de inheemse Rubia Gallega. Tetilla vraagt om een frisse, droge en aromatische witte wijn.

Productinformatie
Herkomst Spanje
Melksoort Koemelk
Merk Merkloos
Biologische kaas Nee
Allergenen Ei, melk, lactose
Eetbare korst Nee
Gemaakt van rauwe melk Nee
Vegetarische kaas Nee
Over deze kaas

Tetilla wordt al sinds tijden gemaakt in de kleine dorpjes in Galicie. De kaas is de erfenis van een eeuwenoude traditie. Tetilla dankt zijn naam aan de gelijkenis met een vrouwentepel, tetilla in het Spaans. Tetilla wordt verkregen van rauwe of gepasteuriseerde koemelk van de rassen 'zwartbonte Fries', Pardo Alpino en de inheemse Rubia Gallega. Tetilla vraagt om een frisse, droge en aromatische witte wijn.

Vergelijkbare kazen