Op zoek naar jouw ultieme smaak?

(Half) harde kaas

Kaltbach Creamy

Mild
Pittig
romig

Deze Zwitserse specialiteit wordt gerijpt in een zandsteengrot in de Santenberg. Hierdoor ontstaat smedig zuivel en een intens rijke smaak. Heerlijk in combinatie met vers fruit!

Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.

Productinformatie
Herkomst Zwitserland
Melksoort Koemelk
Merk Merkloos
Biologische kaas Nee
Allergenen Melk, lactose
Eetbare korst Nee
Gemaakt van rauwe melk Nee
Vegetarische kaas Ja
Vetgehalte 50+
Over deze kaas

De Kaltbach rijpt in de Santenberg in een 2 kilometer lange zandsteengrot. Daar rijpt hij samen met honderdduizend andere kazen, zoals de Emmentaler. De Kaltbach ademt aroma’s van kruiden, hooi, boter en room. Van textuur is deze kaas ongelooflijk smeuïg. De romige smaak blijft verrassend lang in de mond hangen.

Recepten met deze kaas
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel