Door de langere rijping dan reguliere oude kaas: uitgesproken intens en robuust. Toch zijn de romigheid en het lichte zoetje nog goed herkenbaar in de nasmaak. Voor liefhebbers van oude kaas de beste match.
Herkomst | Nederland |
Melksoort | Koemelk |
Merk | NH Lutjewinkel |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 48+ |
De traditionele bereidingswijze van Noord-Hollandse Gouda wordt sinds 1916 bewaakt in de kaasmakerij van Lutjewinkel. Het ruim 100 jaar oude vakmanschap van de beste Goudse kaasmeesters proeft u in de pittige, robuuste en romige Noord-Hollandse Gouda's. NH Lutjewinkel 1916 Robuust & Romig is door de langere rijping dan reguliere oude kaas: uitgesproken intens en robuust. Toch zijn de romigheid en het lichte zoetje nog goed herkenbaar in de nasmaak. Voor liefhebbers van oude kaas de beste match.