Jong belegen Noord-Hollandse Gouda is een kaas van ongeveer 6 weken gerijpt. Aan de basis ligt melk uit Noord-Hollandse polder van de allerhoogste kwaliteit. De kaas wordt volgens strenge eisen gemaakt door ervaren kaasmakers in de unieke kaasmakerij van Lutjewinkel.
Herkomst | Nederland |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Noord-Hollandse Gouda |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 48+ |
Een romig milde Noord-Hollandse Gouda kaas, beschermd door de EU. De opvallend milde smaak komt tot stand doordat de kaas gegarandeerd op authentieke wijze met 100% zuivere Noord Hollandse melk is bereid. De kaas is 2 weken langer gerijpt dan jonge kaas. Daarom is de smaak iets intenser dan jonge kaas. Deze kaas is een echte Hollandse specialiteit.