• 160 g tonijn in zonnebloemolie
• 200 g Boerenkaas Tomaat Olijf
• 600 g pizzadeeg met tomatensaus
• 50 g rucola
• 5 g basilicum
extra nodig:
• Ovenschaal 26 cm (ingevet)
• Verwarm de oven voor op 200 °C.
• Laat de tonijn uitlekken en vang de olie op.
• Rasp de kaas.
• Bestrooi het werkblad licht met bloem. Leg het deeg met de korte kant naar je toe op het werkblad en verdeel de helft van de tomatensaus en de tonijn over het deeg.
• Bestrooi met de kaas en rucola.
• Rol het deeg op en snijd de rol in 10 gelijke plakken.
• Verdeel de plakken rechtop over een bakvorm en bestrijk met de achtergehouden tonijnolie.
• Bak in 20–25 minuten goudbruin en gaar in het midden van de oven.
• Garneer met basilicum en serveer direct.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.