Italiaanse kaasfondue

  • Diner
  • 15 minuten
  • 4 personen

Italiaanse kaasfondue

Ingrediënten

Emmi kaasfondue Family, Le Gruyère of Original
1 tot 2 el tomatenpuree
tomatensap
verse basilicum

Bereidingswijze

Bereid de inhoud van het pak Emmi kaasfondue Family, Le Gruyère of Original volgens de gebruiksaanwijzing. Breng eventueel op smaak met wat peper.
Voeg tijdens het verwarmen van de kaasfondue 1 tot 2 eetlepel(s) tomatenpuree, een scheutje tomatensap en fijngesneden verse basilicum toe.

Eet smakelijk!
Dit recept is afkomstig uit het digitale Emmi Magazine.

  • Simpel
  • Hoofdgerecht
  • Nee

Drank combinatie

Dit recept is met de volgende dranken perfect te combineren:


  • Rode wijn licht/fruitig

  • Witte wijn droog

Deel dit recept!




Print dit recept!