Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Cambozola-spinazie wraps

30 minuten
Diner
2 personen
Ingredienten
  • 1/8 L melk
  • 2 eieren
  • 2 el olie
  • 70g meel
  • zout
  • nootmuskaat (snufje)
  • peper (snufje)
  • 75g spinazie
  • 1 kleine ui
  • 1-2 EL pijnboompitten (10g)
  • 6 lange bieslookstengels
  • 75g zure room
  • 125-150g Cambozola
Bereidingswijze

Lekkere spinazie wraps met Cambozola!

Stap 1
Melk, eieren, 1 TL olie en meel mengen. Met zout en nootmuskaat kruiden en 10 minuten laten staan.

Stap 2
De olie lepel voor lepel in de pan gieten,verhitten en drie dunne wraps (ca. 15 cm doorsnede) bakken. Laat deze daarna afkoelen.

Stap 3
De spinazie schoonmaken en wassen en de uien fijnsnijden.

Stap 4
De pijnboompitten licht roosteren en in een schaaltje bewaren.

Stap 5
De ui in één eetlepel olie fruiten, de spinazie drie minuten laten meebakken, kruiden en laten afkoelen.

Stap 6
Haal de asperges uit de folie en serveer deze met de sla en bestrooi met de Cambozola blokjes. Voeg als laatste de aardappelvinaigrette toe.

Stap 7
De zure room met zout en peper kruiden en over de wraps smeren. De wraps halveren. De in kleine blokjes gesneden Cambozola met de spinazie en de pijnboompitten mengen en het mengsel over de wraps verdelen. De rechter zijde iets over de vulling vouwen en de wraps zijdelings oprollen. De bieslook kort in het water dompelen en de wraps daarmee dichtbinden.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel