Helaas heeft deze zoekterm geen resultaten opgeleverd. Probeer een andere.
Balletjes van Appenzeller®
20 minuten
Borrel
4 personen
Ingredienten
4 eiwitten
200 g Appenzeller®, geraspt
4 el platte peterselie, fijngehakt en goed gedroogd
¼ el piripiri/pilipili in vlokken
100 g paneermeel
1 dl olijfolie
Zout, versgemalen peper
Bereidingswijze
Klop de eiwitten stijf. Zet apart. Meng de Appenzeller® met de peterselie en de piripiri/pilipili. Voeg zout en peper toe. Zet apart. Schep met een spatel de eiwitten door het kaasmengsel. Vorm balletjes met een eetlepel. Rol de kaasballetjes door het paneermeel. Zet apart.
Verwarm de olie in een diepe pan. Frituur de balletjes ongeveer 2 minuten.
Emmentaler AOP Classic + Hertog Jan Grand Prestige
5 minuten
Borrel
Pittige boerenkaasdip
15 minuten
Borrel
Père Joseph met Affligem Blond
5 minuten
Borrel
Bunderfleischrolletjes met Gruyère AOP Classic
30 minuten
Borrel
Beste bezoeker, let op!
Je gebruikt Microsoft Internet Explorer als browser. Deze browser is verouderd en wordt niet meer technisch ondersteund. Wanneer je deze browser gebruikt werkt Kaas.nl niet zoals het zou moeten werken. Voor de optimale kaasbeleving raden wij daarom aan om een andere browser te gebruiken.
Bijvoobeeld: Micrososft Edge, Choogle Chrome, Mozilla Firefox of Safari.