St. Albray

Saint Albray

Romig
  • St. Albray heeft een licht aromatische smaak door de combinatie van de rood met witte korst.
Het bijzondere aan de Saint Albray is de korstbehandeling. Door de witte korst te behandelen met pekelwater ontstaat er een unieke specialiteit met een romig zuivel, maar tegelijk een zeer aromatische smaak vol karakter.
  • Locatie: Frankrijk
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 50

Saint Albray

Deze bloemvormige kaas heeft een gemengde korst. Door zowel de korst te laten rijpen als witschimmelkaas en te wassen met pekelwater ontstaat deze gecombineerde korst waaraan de St. Albray zijn smaak dankt.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd