img

Shropshire blue, met rode uienmarmelade

Borrel 4 personen 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • 2 grote rode uien
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepels rietsuiker
  • 4 eetlepels frambozen azijn
  • glas rode port
  • Zout en peper
  • 200 gram Shropshire blue

BEREIDINGSWIJZE

Snij de uien in halve ringen. Verwarm de olie en zet de
uienringen aan. Niet kleuren. Voeg na ca. 5 min. de suiker, azijn,
wijn en wat zout en peper toe. Laat aan de kook komen, draai het
vuur laag en doe laat de uien ca. 30 min. pruttelen. Laat helemaal
afkoelen.

Serveer de marmelade bij de kaas.

Tags: Winters koken met kaas, Kaas recepten, Anoek Lorjé

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd