Diner
4 personen
35 minuten

Quiche, met Arina geitenkaas, groene asperges en druiven

Ingredienten

  • Bladerdeeg rol
  • 125 gr Arina geitenkaas (meer over deze kaas)

    Geitenkaas Jong Belegen Arina

    Geitenkaas Jong Belegen Arina
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Ja
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 250 ml room
  • 1 bos groene asperges
  • trosje blauwe druiven
  • Extra nodig: bakvorm rechthoekig ca. 15x30 cm
Drankadvies:

Bereidingswijze

Quiche met echte Arina geitenkaas, verse groene asperges en frisse druiven


Stap 1
Verwarm de oven voor op 175?C en bekleed de bakvorm met bladerdeeg.


Stap 2
Klop de eieren los met wat room, zout en peper. Daarnaast was en droog je de asperges, waarna je 2 cm afsnijdt van de onderkant. Was en droog ook de druiven en snij deze doormidden.


Stap 3
Leg de asperges in de bakvorm en schenk het ei/room mengsel hier over heen.


Stap 4
Voeg nu ook de druiven toe en brokkel tot slot de Arina geitenkaas erover. Plaats de bakvorm in de hete oven en laat deze voor ca. 25 minuten bakken totdat deze goudbruin gekleurd is. Een quiche van hoog niveau, eet smakelijk!