img

Quiche, met Arina geitenkaas, groene asperges en druiven

Diner 4 personen 35 minuten

INGREDIËNTEN

  • Bladerdeeg rol
  • 125 gram Arina geitenkaas
  • 3 eieren
  • 250 ml room
  • 1 bos groene asperges
  • trosje blauwe druiven
  • Zout en peper
  • Extra nodig: bakvorm rechthoekig ca. 15x30 cm

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 175˚C. bekleed de bakvorm met het
bladerdeeg. Klop de eieren met de room en wat zout en peper los.
Was en droog de asperges en snijd 2 cm van de onderkant af.
Was en droog de druiven en snij ze doormidden.

Leg de asperges in de vorm. Schenk het ei/room mengsel. Leg de
druiven erop en brokkel de geitenkaas erover.  Bak de taart in
ca. 25 min. Gaar goudbruin.

Tags: Winters koken met kaas, Kaas recepten, Rookkaas, Anoek Lorjé

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd