img

Quiche, met Arina geitenkaas, groene asperges en druiven

Diner 4 personen 35 minuten

INGREDIËNTEN

  • Bladerdeeg rol
  • 125 gram Arina geitenkaas
  • 250 ml room
  • 1 bos groene asperges
  • trosje blauwe druiven
  • Extra nodig: bakvorm rechthoekig ca. 15x30 cm

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 175˚C. bekleed de bakvorm met het
bladerdeeg. Klop de eieren met de room en wat zout en peper los.
Was en droog de asperges en snijd 2 cm van de onderkant af.
Was en droog de druiven en snij ze doormidden.

Leg de asperges in de vorm. Schenk het ei/room mengsel. Leg de
druiven erop en brokkel de geitenkaas erover.  Bak de taart in
ca. 25 min. Gaar goudbruin.

Tags: Winters koken met kaas, Kaas recepten, Rookkaas, Anoek Lorjé

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd