img

Quiche, met Arina geitenkaas, groene asperges en druiven

Diner 4 personen 35 minuten

INGREDIËNTEN

  • Bladerdeeg rol
  • 125 gr Arina geitenkaas
  • 250 ml room
  • 1 bos groene asperges
  • trosje blauwe druiven
  • Extra nodig: bakvorm rechthoekig ca. 15x30 cm

BEREIDINGSWIJZE

Quiche met echte Arina geitenkaas, verse groene asperges en frisse druiven

Stap 1
Verwarm de oven voor op 175˚C en bekleed de bakvorm met bladerdeeg.

Stap 2
Klop de eieren los met wat room, zout en peper. Daarnaast was en droog je de asperges, waarna je 2 cm afsnijdt van de onderkant. Was en droog ook de druiven en snij deze doormidden.

Stap 3
Leg de asperges in de bakvorm en schenk het ei/room mengsel hier over heen.

Stap 4
Voeg nu ook de druiven toe en brokkel tot slot de Arina geitenkaas erover. Plaats de bakvorm in de hete oven en laat deze voor ca. 25 minuten bakken totdat deze goudbruin gekleurd is. Een quiche van hoog niveau, eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd