Borrel
4 personen
20 minuten

Finnantoast, met Cheddar

Ingredienten

  • 200 gr Cheddar (meer over deze kaas)

    Cheddar Farmhouse Black

    Cheddar Farmhouse Black
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Ja
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 1 ei
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 200 gr gerookte makreel
  • 4 el peterselie
  • citroensap
  • 8 sneden witbrood
  • peper en zout
Drankadvies:

Bereidingswijze

Een klein, maar fijn hapje met als hoofdingrediënten, makreel & kaas! Een bijzondere combinatie die perfect samengaat - mits u de juiste producten bij elkaar vist.


Stap 1

Pluk de makreel zonder vel van de graat in kleine stukjes en verwijder eventuele graatjes.


Stap 2

Toast het brood lichtjes en steek er kleine rondjes uit (bijv. met een eierdopje).


Stap 3
Meng de makreel, cheddar, crème fraîche, ei en peterselie goed door elkaar.


Stap 4

Breng dit mengsel op smaak met peper, zout en citroensap. Bestrijk alle toastjes met dit mengsel.


Stap 5

Tenslotte even onder de grill leggen of in een voorverwarmde oven van 220°C - tot ze lichtbruin kleuren.

Eet smakelijk!