img

Finnantoast, met Cheddar

Borrel 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gr. Cheddar
  • 1 ei
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 200 gr. gerookte makreel
  • 4 eetl. peterselie
  • citroensap
  • 8 sneden witbrood
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Een klein, maar fijn hapje met als hoofdingrediënten, makreel & kaas! Een bijzondere combinatie die perfect samengaat - mits u de juiste producten bij elkaar vist. Aan de slag: Pluk de makreel zonder vel van de graat, in kleine stukjes en verwijder eventuele graatjes. Toast het brood lichtjes en steek er kleine rondjes uit (bijv. met een eierdopje). Meng de makreel, cheddar, crème fraîche, ei en peterselie goed door elkaar. Breng dit mengsel op smaak met peper, zout en citroensap. Bestrijk alle toastjes met dit mengsel. Tenslotte even onder de grill leggen of in een voorverwarmde oven van 220°C - tot ze lichtbruin kleuren. Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd