img

Finnantoast, met Cheddar

Borrel 4 personen 20 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 200 gr Cheddar
  • 1 ei
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 200 gr gerookte makreel
  • 4 el peterselie
  • citroensap
  • 8 sneden witbrood
  • peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Een klein, maar fijn hapje met als hoofdingrediënten, makreel & kaas! Een bijzondere combinatie die perfect samengaat - mits u de juiste producten bij elkaar vist.

Stap 1
Pluk de makreel zonder vel van de graat in kleine stukjes en verwijder eventuele graatjes.

Stap 2
Toast het brood lichtjes en steek er kleine rondjes uit (bijv. met een eierdopje).

Stap 3
Meng de makreel, cheddar, crème fraîche, ei en peterselie goed door elkaar.

Stap 4
Breng dit mengsel op smaak met peper, zout en citroensap. Bestrijk alle toastjes met dit mengsel.

Stap 5
Tenslotte even onder de grill leggen of in een voorverwarmde oven van 220°C - tot ze lichtbruin kleuren.

Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd