Weet jij hoeveel kilo kaas Nederland per jaar produceert? Bekijk alle Kaasweetjes

Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Verse kaas

Galbani Mascarpone

Mild
Pittig
romig
fris

Galbani Mascarpone is een heerlijk romige verse kaas met een smeerbare structuur. De kaas is vooral bekend uit het klassieke Italiaanse dessert Tiramisu. Daarnaast is de kaas bruikbaar voor amuses, baksels en in soepen.

Productinformatie
Herkomst Italië
Melksoort Koemelk
Merk Galbani
Biologische kaas Nee
Allergenen Melk, lactose
Eetbare korst Nee
Gemaakt van rauwe melk Nee
Vegetarische kaas Ja
Vetgehalte 80+
Over deze kaas

De Galbani Mascarpone is te herkennen aan zijn zachte geur en zijn onweerstaanbare romigheid. Zijn delicate en lichte smaak en zijn gemakkelijk te bewerken consistentie zijn de perfecte ingrediënten om van elk gerecht een heerlijke specialiteit te maken. Probeer de Mascarpone van Galbani in een tiramisu, met fruit en een beetje suiker, of op een sneetje geroosterd brood bestrooid met cacaopoeder. Ook perfect als sausbinder of als vervanger van room in een verse tomatensoep.

Recepten met deze kaas
Vergelijkbare kazen