Weet jij hoeveel kilo kaas Nederland per jaar produceert? Bekijk alle Kaasweetjes
Tover een simpele aardappel om tot een culinair hoogstandje! Met behulp van Crottin de Chavignol.
Stap 1
Borstel de aardappels goed schoon en kook deze in de schil in 10 minuten halfgaar in ruim kokend water met wat zout.
Stap 2
Snij een kapje van de aardappel en lepel de aardappels leeg, maar laat wel een stevige wand zitten. Bewaar het aardappelkruim voor laten.
Stap 3
Snij de Crottin de Chavignol in stukjes en meng dit met het aardappelkruim, de augurken en de gehakte bieslook. Vul de aardappels en leg de kapjes er weer op.
Stap 4
Verpak de aardappels in aluminiumfolie en verwarm de aardappels in een voorverwarmde oven. Serveer de aardappels met de folie half open.
Eet smakelijk!