Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Emmi kaasfondue met knoflook

15 minuten
Diner
4 personen
Ingredienten
  • 1 pak Emmi Swiss Fondue original á 800 gram
  • peper
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie extra virgin
Bereidingswijze

Kaasfondue met een twist!

Stap 1
Bereid de inhoud van het pak kaasfondue volgens de gebruiksaanwijzing. Breng het eventueel op smaak met wat peper.

Stap 2
Pel de knoflookteen en snij doormidden. Smeer de binnenkant van de fondue pan (de caquelon) hiermee in.

Stap 3
Laat de rest van het teentje achter in de pan en schenk de warme kaasfondue erop. Tip! Lekker met bijvoorbeeld; gedroogde dadels, sherry tomaatjes, augurk, gedroogde ham, noten, selderij, stengels en stokbrood.

Eet smakelijk!

Kaas uit dit recept
Vergelijkbare recepten