Rijker, krachtiger en voller van smaak dan belegen en ingetogener dan extra belegen. Dit is het rijpingsstadium waarin de eiwitten nog geen kristallen hebben gevormd en het zuivel nog steeds uitstekend schaaf- en snijdbaar is.
Herkomst | Nederland |
Melksoort | Koemelk |
Merk | NH Lutjewinkel |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 48+ |
De traditionele bereidingswijze van Noord-Hollandse Gouda wordt sinds 1916 bewaakt in de kaasmakerij van Lutjewinkel. Het ruim 100 jaar oude vakmanschap van de beste Goudse kaasmeesters proeft u in de pittige, robuuste en romige Noord-Hollandse Gouda's. Lutjewinkel 1916 Rijk & Romig is rijker, krachtiger en voller van smaak dan belegen en ingetogener dan extra belegen. Dit is het rijpingsstadium waarin de eiwitten nog geen kristallen hebben gevormd en het zuivel nog steeds uitstekend schaaf- en snijdbaar is.