Sandwich van stokbrood met kip, appel en Tomme Vaudoise

  • Lunch
  • 30 minuten
  • 4 personen

Sandwich van stokbrood met kip, appel en Tomme Vaudoise

Ingrediënten

Kerriemayonaise:
3 el mayonaise
1 tl kerriepoeder

1 el olijfolie
2 kippenborstfilets

2 stokbroden van weleer, in 2
4 el mangochutney
blaadjes lollo rossa
2 Tommes Vaudoises, in reepjes
1 appel, in schijfjes, in 2
1 handvol krenten
zout, peper

Bereidingswijze

1. Kerriemayonaise: meng in een kom de mayonaise met de kerrie. Zet koel.

2. Verwarm een grill. Bestrijk de kippenborstfilets met olijfolie. Bestrooi met zout en peper. Gril gedurende 6 minuten aan elke kant. Snij in reepjes. Zet apart.

3. Snij de stukken stokbrood open, verwijder de eindjes. Beleg ze met kerriemayonaise en mangochutney. Plaats op elke sandwich een blaadje sla. Wissel reepjes Tomme Vaudoise af met kip en schijfjes appel. Bestrooi met krenten. Sluit de sandwiches.

  • Eenvoudig
  • Voorgerecht

Deel dit recept!




Print dit recept!