Sur le Pont met paprika & bleekselderij

Kaascreaties

Kaascreaties, bijzondere smaakcombinaties van kaas met verse ingrediënten!
Smakelijk als voorgerecht of amuse of gewoon lekker bij de borrel!

Elke seizoen heeft eigen smakelijke kaascreaties
en zijn door iedereen in 4 makkelijke stappen te bereiden!

Kaascreaties verrassen keer op keer in smaak en uitstraling.
Denk hierbij aan combinaties met unieke kazen zoals
Appenzeller, Nababbo, Dentelle of een Bleu de Moines.

Sur le Pont met paprika & bleekselderij

Ingrediënten

  • 80 gram
  • 30 gram
  • 20 gram
  • 1 stengel
  • 1 stuk

Tip!
In plaats van mosterd kan ook een vijgenconfiture gebruikt worden.

1. Snij plakjes van de Pont l’Évèque van ongeveer 0.5 cm dik en halveer deze.

2. Besmeer de plakjes met Mascarpone.

3. Voeg een lepeltje mosterd toe aan de creatie.

4. Snij de paprika en bleekselderij en garneer hier de creatie mee.