Délice de Soleil met tomaat & basilicum

Kaascreaties

Kaascreaties, bijzondere smaakcombinaties van kaas met verse ingrediënten!
Smakelijk als voorgerecht of amuse of gewoon lekker bij de borrel!

Elke seizoen heeft eigen smakelijke kaascreaties
en zijn door iedereen in 4 makkelijke stappen te bereiden!

Kaascreaties verrassen keer op keer in smaak en uitstraling.
Denk hierbij aan combinaties met unieke kazen zoals
Appenzeller, Nababbo, Dentelle of een Bleu de Moines.

Zomer: Délice de Soleil met tomaat & basilicum

Ingrediënten

  • 80 gram
  • 6 stuks
  • 3 stuks
  • 6 blaadjes
  • enkele druppels

Tip!
Ook heerlijk op vers brood.

1. Snij kleine puntjes van de Délice de Bourgogne en halveer deze.
2. Leg ieder puntje kaas op een Schrocchi.
3. Voeg een plakje van het Cherry tomaatje toe.
4. Garneer de creatie met een blaadje basilicum en een paar druppels balsamico.