Emmi

Tilsiter

Romig
  • Licht pittig
  • Locatie: Zwitzerland
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Eetbare korst: Nee
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 45

Tilsiter

Tilsiter is een kaas die voort is gekomen uit een recept van Otto Wartmann. Hij beoefende de kunst van het kaas maken met geheel nieuwe kwaliteitstandaarden. Verse melk, gestandaardiseerde procedures en consistentie checks zijn de ingrediënten voor de perfecte Zwitserse Tilsiter. Bij de productie van Tilsiter is kwaliteit een kwestie van genieten en liefde, aangezien kaas maken een kunst is en liefde een basis ingrediënt is voor kunst. Tilsiter bestaat sinds 1893 en het recept is onveranderd gebleven sinds die tijd.

Bekijk hier de tips van timme!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd