Papillon

Roquefort Papillon Noir

Pittig
  • Een zeer pikante blauwadersmaak, die smelt in de mond.
Een witgrijs zuivel met mooie blauwaderen.
  • Locatie: Frankrijk
  • Melksoort: Schaap
  • Drank combinatie: Port
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Ja
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 52

Roquefort Papillon Noir

Roquefort Papillon is een Franse blauwaderkaas van het hoogste niveau. Bereid uit rauwe schapenmelk en gerijpt met penicillium Roqueforti in de natuurlijke grot van de Combalou. Het zuivel blijft zacht ondanks de pittige smaak.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd