Roombrie

Mild
  • Deze kaas is romig en zacht, met een vleugje champignon.
Een populaire variant op de klassieke brie soorten. Door het pasteuriseren van de melk en het toevoegen van een vleugje room heeft deze kaas een zacht, vriendelijk karakter. Heerlijk op een toastje, op brood of natuurlijk als onderdeel van een kaasplateau.
  • Locatie: Frankrijk
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 60

Roombrie

Deze roombrie is een populaire kaas. De kaas is zeer geliefd door het altijd romige zuivel. Deze kaas heeft een rijping achter de rug waardoor het zuivel romig is en de oppervlakte mooi bedekt met witflora. Voor de beste smaak is het aan te raden de kaas een half uur voor gebruik uit de koelkast te nemen.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd