Rigatello met gele korst

Mild
  • Een milde smaak
  • Locatie: Belgie
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 40

Rigatello met gele korst

Deze kaas wordt in diverse landen op iets afwijkende wijzen geproduceerd. Het is van oorsprong een Italiaans recept. Een hard stevig zuivel met kleine gaatjes/scheurtjes. Een geliefde kaas , die in veel gerechten geraspt wordt toegepast.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd