Rigatello

Romig
  • Heerlijk als ingrediënt in saus en in soep.
Rigatello is een zwarte kaas met afdruk van de kaasvorm waarin deze gevormd is, met een uitlopende zijkant.
  • Locatie: Belgie
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Lunch
  • Eetbare korst: Nee
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 40

Rigatello

Rigatello is van oorsprong Italiaans. De zwarte Rigatello is een kaas met een rijping van enkele maanden, waardoor de pikante smaak zich wat meer ontwikkeld heeft. ​

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd