Vallelata

Vallelata Ricotta

Zacht
  • Fris zacht, licht kruimelig.
Verse kaas in een bak.
  • Locatie: Italie
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Witte wijn droog
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Lunch
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 45

Vallelata Ricotta

Ricotta is een vers kruimelige kaas die bereid is uit wei. Soms wordt wat melk of room toegevoegd. Het is een voedzaam product met een hoog eiwitgehalte. Een product dat zowel vers is te consumeren als vulling in gebakken gerechten.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd