Richesmonts

Raclette

Romig
  • Deze kaas heeft een vol aromatische smaak, een tikkeltje bitter.
Kant-en-klare Raclette om op te warmen in de pan. Deze traditionele kaas dient te worden gesmolten over aardappels, groenten en charcuterie.
  • Locatie: Frankrijk
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn vol
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Diner
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 50

Raclette

Deze Raclette is een 8 weken gerijpte gewassen korstkaas met een volle aromatische smaak, die deels te danken is aan het regelmatig met pekelwater wassen van de korst, waardoor de geur en de smaakmakende coryne bacterie zich verspreidt. Hierdoor is de korst vaak wat plakkerig en geurend. Het zuivel is compact en wat stug.

Bekijk hier de tips van timme!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd