Raclette

Gewassen korstkaas
  • Aromatisch
  • Kruidig
Mild
Pittig
Productinformatie

Kant-en-klare Raclette om op te warmen in de pan. Deze traditionele kaas dient te worden gesmolten over aardappels, groenten en charcuterie.

Herkomst
:
Frankrijk
Melksoort
:
Koe
Drank combinatie
:
Rode wijn vol
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
Diner
Eetbare korst
:
Ja
Gemaakt van rauwe-melk
:
Nee
Vegetarische-kaas
:
Nee
Vetpercentage
:
30+

Raclette

Deze Raclette is een 8 weken gerijpte gewassen korstkaas met een volle aromatische smaak, die deels te danken is aan het regelmatig met pekelwater wassen van de korst, waardoor de geur en de smaakmakende coryne bacterie zich verspreidt. Hierdoor is de korst vaak wat plakkerig en geurend. Het zuivel is compact en wat stug.

Meer weten over kaas? Lees hier onze tips!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd