Zanetti

Puntje Parmigiano Reggiano

Pikant
  • Pikant, licht zoet
Puntje kaas
  • Locatie: Italie
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Port
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Allergenen: melkeiwit en lactose
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Ja
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 25

Puntje Parmigiano Reggiano

De harde Parmigiano Reggiano DOP is de enige echte Parmezaanse kaas en de beste die verkrijgbaar is. Het productiegebied ligt in Noord-Italië ten zuiden van de rivier de Po in de provincies Parma, Reggio Emilia, Modena en Mantova.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd