Provolone Caciocavallo

  • Pikant
  • Notig
Mild
Pittig
Herkomst
:
Italië
Melksoort
:
Koe
Drank combinatie
:
Rode wijn licht/fruitig
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
Diner
Allergenen
:
melkeiwit en lactose
Eetbare korst
:
Nee
Gemaakt van rauwe-melk
:
Nee
Vegetarische-kaas
:
Nee
Vetpercentage
:
48+

Provolone Caciocavallo

De letterlijke vertaling van Caciocavallo is "kaas op paard". Deze provolone in de vorm van een peer noemen we caciocavallo. Het bijzondere van deze kaas is dat de kaas tijdens de bereiding wordt gekneed als de wrongel nog heet is. Provolone is een echte keukenkaas. Caciocavallo is ook gerookt verkrijgbaar.

Bekijk hier de tips van timme!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd