Provolone

Provolone Caciocavallo

Romig
  • Licht prikkelend, vlezig met een lichte anijssmaak. Hoe ouder, hoe pikanter.
  • Locatie: Italie
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Diner
  • Allergenen: melkeiwit en lactose
  • Eetbare korst: Nee
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 48

Provolone Caciocavallo

De letterlijke vertaling van Caciocavallo is "kaas op paard". Deze provolone in de vorm van een peer noemen we caciocavallo. Het bijzondere van deze kaas is dat de kaas tijdens de bereiding wordt gekneed als de wrongel nog heet is. Provolone is een echte keukenkaas. Caciocavallo is ook gerookt verkrijgbaar.

Bekijk hier de tips van timme!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd