Pie d'Angloys

Mild
  • Mild en romig
Deze zachte, Franse specialiteit heeft een ultiem romig karakter en een rijke, diepe smaak. Lekker in combinatie met vers brood of op een cracker.
  • Locatie: Frankrijk
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Allergenen: melkeiwit en lactose
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 60

Pie d'Angloys

Le Pié d'Angloys is een Franse kaas, van origine afkomstig uit de Bourgogne. Le Pié d’Angloys is een kaas met nog maar een korte geschiedenis. De kaas is ontwikkeld door Fromagerie Paul-Renard en is in 1992 voor het eerst op de markt gebracht. De kaas is een zachte kaas met een witte korst die in de doos gedaan nog doorgaat met rijpen. De smaak van de kaas is zeer mild en romig. De zachte, romige smaak maken de kaas zeer “toegankelijk”. In Frankrijk is de kaas zelfs al een keer tot kaas van het jaar gekozen.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd