Père Joseph

  • Pikant
  • Aromatisch
  • Romig
Mild
Pittig
Productinformatie

Père Joseph is een Belgische kaas op basis van oude recepturen van abdijen. De traditionele bereiding en rijping geven de kaas een licht pittige smaak en een heel eigen karakter.

Herkomst
:
België
Melksoort
:
Koe
Drank combinatie
:
Speciaalbier
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
Borrel
Eetbare korst
:
Nee
Gemaakt van rauwe-melk
:
Nee
Vegetarische-kaas
:
Ja
Vetpercentage
:
50+

Père Joseph

Père Joseph is een typische halfharde abdijkaas uit de kaasmakerij van Passendale. Hij vindt zijn origine in het lichtglooiende land van Zuid-West-Vlaanderen. Deze halfharde kaas geniet een natuurlijke rijping. De ronde abdijkaas met typische donkerbruine korst heeft een complexe en temperamentvolle smaak met fruitige toetsen en een zeer romige en zachte textuur. De kaas is ideaal als hartig tussendoortje, bij brood of op de kaasplank. Bovendien is de kaas heerlijk in combinatie met een stevige aromatische wijn of een trappistenbier.

Meer RECEPTEN met deze kaas

Bekijk hier de tips van timme!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd