Père Joseph

Père Joseph

Romig
  • Pittig
Père Joseph is een Belgische kaas op basis van oude recepturen van abdijen. De traditionele bereiding en rijping geven de kaas een licht pittige smaak en een heel eigen karakter.
  • Locatie: Belgie
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Speciaalbier
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Eetbare korst: Nee
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Ja
  • Vetpercentage: 50

Père Joseph

Père Joseph is een typische halfharde abdijkaas uit de kaasmakerij van Passendale. Hij vindt zijn origine in het lichtglooiende land van Zuid-West-Vlaanderen. Deze halfharde kaas geniet een natuurlijke rijping. De ronde abdijkaas met typische donkerbruine korst heeft een complexe en temperamentvolle smaak met fruitige toetsen en een zeer romige en zachte textuur. De kaas is ideaal als hartig tussendoortje, bij brood of op de kaasplank. Bovendien is de kaas heerlijk in combinatie met een stevige aromatische wijn of een trappistenbier.

Meer RECEPTEN met deze kaas

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd