Mont d'Or

Mont d'Or AOP

Romig
  • Boterzachte, romige smaak met cederachtige tonen
Deze bijzondere seizoenskaas uit het Oosten van Frankrijk heeft een smeerbaar zachte structuur. Door rijping in een sparrenhouten ring krijgt de kaas een complex, smaakvol karakter.
  • Locatie: Frankrijk
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Dessert
  • Allergenen: melkeiwit en lactose
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Ja
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 22

Mont d'Or AOP

Een bijzondere seizoenskaas uit het Frans-Zwitsers grensgebied. Deze lepelbaar zachte kaas wordt gerijpt in een ring van sparrenhout en ontwikkelt daardoor een vol, cederachtig aroma. Deze kaas wordt alleen geproduceerd van augustus tot maart.

Bekijk hier de tips van timme!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd