Mont d'Or

Mont d'Or AOP

Romig
  • Boterzachte, romige smaak met cederachtige tonen
Zacht zuivel, gerijpt in houten ring.
  • Locatie: Frankrijk
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Dessert
  • Allergenen: melkeiwit en lactose
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Ja
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 22

Mont d'Or AOP

Een bijzondere seizoenskaas uit het Frans-Zwitsers grensgebied. Deze lepelbaar zachte kaas wordt gerijpt in een ring van sparrenhout en ontwikkelt daardoor een vol, cederachtig aroma. Deze kaas wordt alleen geproduceerd van augustus tot maart.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd