Maaslander

Maaslander belegen

Romig
  • Minder zoute volle smaak
Maaslander staat bekend om te intense romigheid van het zuivel en een heerlijke, zuivere smaak. Door de kortere pekeltijd van deze kaas is het zoutgehalte bovendien een stuk lager dan bij veel andere kazen.
  • Locatie: Nederland
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Witte wijn droog
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Lunch
  • Allergenen: melkeiwit en lactose
  • Eetbare korst: Nee
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 48

Maaslander belegen

Een kaas met een prettige volle smaak. Dankzij een korter pekelbad bevat de kaas 25% minder zout dan Goudse kaas. Bovendien is de kaas lekker smeuïg.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd