Le Galletout

Overig
  • Zoetig
  • Romig
Productinformatie

Le Galletout is een kiezelvormige geitenkaas gemaakt in de Midi-Pyreneeën van rauwe melk. Deze is slechts twee weken gerijpt. Zijn smaak is zoetig en de textuur romig. De korst is dun en gebroken wit tot beige van kleur.

Herkomst
:
Frankrijk
Melksoort
:
Geit
Biologische kaas
:
Nee
Allergenen
:
Melk, Lactose
Gemaakt van rauwe melk
:
Ja
Vegetarische kaas
:
nee
Vetgehalte
:
45+
Verkooplocatie
:
Bij de lokale kaasspecialist

Le Galletout

Le Galletout is een kiezelvormige geitenkaas gemaakt in de Midi-Pyreneeën van rauwe melk. Deze is slechts twee weken gerijpt. Zijn smaak is zoetig en de textuur romig. De korst is dun en gebroken wit tot beige van kleur.

Meer weten over kaas? Lees hier onze tips!