Ricotta Galbani

  • Fris
  • Romig
Mild
Pittig
Herkomst
:
Italië
Melksoort
:
Koe
Drank combinatie
:
Witte wijn droog
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
Lunch
Eetbare korst
:
Geen
Gemaakt van rauwe-melk
:
Nee
Vegetarische-kaas
:
Nee
Vetpercentage
:
40+

Ricotta Galbani

De Ricotta van Galbani heeft een verse en lichte, subtiele smaak en een typische zachte korrelige textuur. Door de verfijnde smaak en het gebruiksgemak bij het koken kan je met de ricotta van Galbani talrijke typische Italiaanse gerechten, zoals pastaschotels of hartige taarten bereiden. De kaas kan ook alleen worden gegeten, of op brood gesmeerd, bijvoorbeeld op bruschetta's. Tot slot kan je er heel wat lekkere desserts of taarten mee bereiden.

Bekijk hier de tips van timme!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd