Galbani

Galbani Ricotta

Zacht
  • Locatie: Italie
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Witte wijn droog
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Lunch
  • Eetbare korst: Geen
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 13

Galbani Ricotta

De Ricotta van Galbani heeft een verse en lichte, subtiele smaak en een typische zachte korrelige textuur. Door de verfijnde smaak en het gebruiksgemak bij het koken kan je met de ricotta van Galbani talrijke typische Italiaanse gerechten, zoals pastaschotels of hartige taarten bereiden. De kaas kan ook alleen worden gegeten, of op brood gesmeerd, bijvoorbeeld op bruschetta's. Tot slot kan je er heel wat lekkere desserts of taarten mee bereiden.

Bekijk hier de tips van timme!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd