Port Salut

Port Salut

Mild
  • Mild, zacht en fris van smaak.
De bekende Port Salut is gebaseerd op de recepturen van oude abdijkazen uit het Oosten van Frankrijk. Dankzij de zachte en toegankelijke smaak is Port Salut een zeer populaire kaas.
  • Locatie: Frankrijk
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Eetbare korst: Nee
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 50

Port Salut

De naam Port salut staat voor de Franse begroeting 'Welkom'. Alle kaasjes van Port salut staan voor gastvrijheid. Dankzij de zachte en toegankelijke smaak is Port salut geliefd bij iedereen. Port salut is niet alleen onmisbaar op een kaasplankje. Ook in warme gerechten, salades of op een broodje is de kaas een waar culinair avontuur.  Naast de stukjes Port salut is zijn er ook Port salut plakken. Deze plakken, met zeer zachte en milde smaak, zijn een lekkere afwisseling voor op je boterham.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd