Gruyère Kaltbach

(Half) harde kaas
  • Pikant
  • Aromatisch
  • Ziltig
  • Robuust
  • Kruidig
  • Notig
Mild
Pittig
Productinformatie

Door rijping in de vochtige natuurlijke grotten van Kaltbach ontwikkelt deze originele Zwitserse Gruyère een intens rijke, kruidige smaak. De structuur is stevig, maar geeft een aromatisch en romig mondgevoel.

Herkomst
:
Zwitserland
Melksoort
:
Koe
Drank combinatie
:
Witte wijn droog
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
Borrel
Allergenen
:
Melk, Lactose
Eetbare korst
:
Nee
Gemaakt van rauwe melk
:
Ja
Vegetarische kaas
:
Nee
Vetgehalte
:
48+
Keurmerk
:
Zwitserse AOP

Gruyère Kaltbach

Alleen de allerbeste Gruyères kennen het genoegen om te  mogen rijpen in de Kaltbach grot. Na minstens twaalf maanden bereiken ze hun hoogtepunt: het zuivel heeft dan een romig karakter en de smaak is intens, diep en robuust.

Meer weten over kaas? Lees hier onze tips!