Zanetti

Grana Padano

Pikant
  • Pikant, licht zoet
Deze originele Parmezaanse kaas rijpt minimaal 16 maanden en heeft een intense, licht kruidige smaak met licht zoete nuances. Perfect om te raspen over pasta, pizza en risotto, maar ook verrassend lekker als dessertkaas.
  • Locatie: Italie
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn vol
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Eetbare korst: Nee
  • Gemaakt van rauwe-melk: Ja
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 32

Grana Padano

De echte Grana is herkenbaar aan het ingebrande logo in de korst. De melk is afkomstig uit een groot aantal omschreven Italiaanse gebieden en wordt het gehele jaar gemaakt. De kaas heeft een bleke strokleur. Naarmate de kaas verder rijpt wordt de kleur donkerder.

Bekijk hier de tips van timme!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd