Galbani

Galbani Taleggio

Pikant
De korst van deze specialiteit uit Lombardije is een beetje plakkerig en ziet er vervaarlijk uit. Onder die korst zit echter een verrassend romig zuivel met een unieke, verfijnde smaak met nuances van hooi en paddenstoelen.
  • Locatie: Italie
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 26.2

Galbani Taleggio

Taleggio D.O.P. is een kaas met een lange traditie in Lombardije. Sinds 1996 heeft het een beschermde oorsprongsbenaming. Dankzij de romige samenstelling en zijn licht kruidige smaak, is het zeer gewaardeerd door kenners. Deze kaas kan worden geserveerd met fruit, olijven of gegeten worden met brood. Het kan gebruikt worden in gelijke mate gegratineerde op geroosterd brood of gebakken gerechten.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd