Mozzarella Galbani

  • Mild
Mild
Pittig
Herkomst
:
Italië
Melksoort
:
Koe
Drank combinatie
:
Witte wijn droog
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
Lunch
Eetbare korst
:
Geen
Gemaakt van rauwe-melk
:
Nee
Vegetarische-kaas
:
Ja
Vetpercentage
:
45+

Mozzarella Galbani

Met de Italiaanse mozzarella van Galbani ontdekt u opnieuw hoe heerlijk zacht een mozzarella kan zijn. Al sinds 1882 is hij door zijn lekkere smaak van verse melk en zijn zachtheid een onmisbaar ingrediënt, in Italiaanse, maar ook in onze lokale, alledaagse gerechten! Lekker in de traditionele tomaten-mozzarellasalade, in gemengde salades of als vleesvervanger. Verse kruiden (peper uit de molen, zout, olijfolie, basilicum of oregano) geven mozzarella een optimale smaak.

Bekijk hier de tips van timme!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd