Fromage du Larzac

Fromage du Larzac

Romig
  • Licht pittig
Aardewerken potje
  • Locatie: Frankrijk
  • Melksoort: Schaap
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Eetbare korst: Geen
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 22

Fromage du Larzac

Uit de omgeving van Roquefort sur Soulzon komt deze verse blauwaderkaas. Deze smeerbare kaas in een aardewerken vaatje is zowel koud als verwarmd te eten. Hij gaat heel goed samen met zoete gerechten en producten zoals peer en dadels. De smeerkaas heeft een licht pittig karakter.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd