Emmentaler Kaltbach AOP

Emmentaler Kaltbach AOP

Pikant
De originele Zwitserse Emmentaler is vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Deze stevige gatenkaas heeft een rijke, nootachtige smaak met licht zoete nuances. Een klassieker in de fondue, maar ook een uitstekende dessertkaas.
  • Locatie: Zwitzerland
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn vol
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Allergenen: Melk, lactose
  • Eetbare korst: Nee
  • Gemaakt van rauwe-melk: Ja
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 45

Emmentaler Kaltbach AOP

Deze originele Zwitserse Emmentaler van de allerhoogste kwaliteit rijpt minstens twaalf maanden, waarvan het grootste gedeelte in de natuurlijke Kaltbach grot. Intens nootachtig en rijk aan kruidige nuances.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd