Emmentaler Kaltbach

(Half) harde kaas
  • Aromatisch
  • Zoetig
  • Notig
Mild
Pittig
Productinformatie

De originele Zwitserse Emmentaler is vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Deze stevige gatenkaas heeft een rijke, nootachtige smaak met licht zoete nuances. Een klassieker in de fondue, maar ook een uitstekende dessertkaas.

Herkomst
:
Zwitserland
Melksoort
:
Koe
Drank combinatie
:
Rode wijn vol
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
Borrel
Allergenen
:
Melk, Lactose
Eetbare korst
:
Nee
Gemaakt van rauwe-melk
:
Ja
Vegetarische-kaas
:
Nee
Vetpercentage
:
45+

Emmentaler Kaltbach

Deze originele Zwitserse Emmentaler van de allerhoogste kwaliteit rijpt minstens twaalf maanden, waarvan het grootste gedeelte in de natuurlijke Kaltbach grot. Intens nootachtig en rijk aan kruidige nuances.

Meer weten over kaas? Lees hier onze tips!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd