Corsendonk

Corsendonk

Romig
  • Locatie: Belgie
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Speciaalbier
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Allergenen: Melk, ei, lactose
  • Eetbare korst: Nee
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Ja
  • Vetpercentage: 50

Corsendonk

Corsendonk is een half harde kaas, ook wel priorijkaas genoemd. Dit soort kazen zijn voornamelijk in België te vinden. De Corsendonk is romig, zacht van smaak met een licht notige ondertoon. Eet de Corsendonk op je boterham, verwerk het in verschillende gerechten, bijvoorbeeld een quichetaart of voeg deze toe aan je kaasplank.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd