Corsendonk

(Half) harde kaas
  • Notig
  • Romig
Mild
Pittig
Herkomst
:
België
Melksoort
:
Koe
Drank combinatie
:
Speciaalbier
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
Borrel
Allergenen
:
Melk, Ei, Lactose
Eetbare korst
:
Nee
Gemaakt van rauwe-melk
:
Nee
Vegetarische-kaas
:
Ja
Vetpercentage
:
50+

Corsendonk

Corsendonk is een half harde kaas, ook wel priorijkaas genoemd. Dit soort kazen zijn voornamelijk in België te vinden. De Corsendonk is romig, zacht van smaak met een licht notige ondertoon. Eet de Corsendonk op je boterham, verwerk het in verschillende gerechten, bijvoorbeeld een quichetaart of voeg deze toe aan je kaasplank.

Meer weten over kaas? Lees hier onze tips!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd